Hvorfor holde pause?

DEN SIDSTE SMAG AF SOMMER

Der er sket rigtig mange ting på det sidste, og som i nok har kunne se/fornemme, så har det resulteret i et rigtig dårligt blogging mønster. Ja faktisk et mønster som slet ikke eksisterer. Jeg har lovet gang på gang på jeg vil droppe de lange pauser og komme i gang, men det er bare ikke lykkedes mig endnu. – Har jeg haft travlt? Nej faktisk ikke. Ja, jeg har da haft lidt arbejde at skulle passe, og jeg er i øjeblikket i gang med et 10 ugers EUD forløb, men intet af det her tager så meget af min tid, at jeg ikke kan få overskud til at blogge.

Jeg vil ikke blive ved med at love guld og grønne skove i forhold til nye indlæg, det eneste jeg kan sige er, at jeg vil gøre mit absolut bedste for at komme ind i den gode blogge rytme igen.

Men ihvertfald så havde jeg den anden dag masse af tid, og så faldt jeg over en cheesecake opskrift på pinterest, som jeg bare måtte prøve, fordi den så simpelthen så lækker ud! Det var nemlig en lime og hvid chokolade cheesecake, men rabarber “gele” ovenpå, lavet af hjemmelavet rabarber saft.

Den endte med at blive så lækker! Og så var den faktisk også virkelig nem at lave!

Den gav lige den allersidste smag af den gode sommer vi har haft, mmhm!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvorfor holde pause?