Nyt læsestof til påskedagene

Jeg kunne bare ikke sige nej

I lørdag var jeg ude og klare en masse indkøb og diverse ting for min mor og min morfar, og dette krævede blandt andet at jeg kørte igennem indre byen i Sønderborg, og “uheldigvis” kom jeg til at køre forbi en butik med tilbud, nemlig; Jim P – Lagersalg.

Jeg besluttede mig for at ordne nogle af de ting jeg skulle først, for så derefter at tage en lille smut forbi butikken. – Da jeg kørte forbi, så jeg nemlig en hel masse Nike og Adidas sko. Og for dem som kender mig, så ved de at jeg simpelthen ikke kan stå for de to mærkers sneaks.

Jeg gik ind i butikken med tanken om at jeg nok bare ville ende med at kigge, da jeg, selvom jeg er vilde med skoene, simpelthen bare ér og bliver en sønderjyde, som er alt for nærrig, haha.

Jeg endte dog med at falde for at par Adidas sko (nok nærmere et par stykker, men jeg valgte kun ét par). De er simpelthen så lækre, og så tilpas specielle, at jeg allerede elsker dem. Som standart Adidas sko, så skriger de ikke ligefrem: “ADIDAS” når man ser dem.

Skoene er nemlig super diskrete, og som i kan se på overstående billede, så er det eneste sted hvor man kan se de famøse tre striber, nemlig forneden på sålen, og ingen andre steder. – Foruden det, så står der lige ganske småt “Adidas” ved snørebåndene.

Som nævnt så var det her i en lagersalgsbutik, dette betyder selvfølgelig også at skoene ikke kan byttes. Men hvorfor skulle de dog også det? – De var billige nok, til at jeg ikke vil fortryde det. – Normal prisen for skoene var: 1050 kroner, men de stod til halv pris, så jeg kom af med sølle 525 kroner. – Jeg blev bare nødt til at købe dem, haha.


FØLG MED PÅ FACEBOOK | SE MERE PÅ INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nyt læsestof til påskedagene