Så er det snart forbi

En lille ring af guld

Det gik op for mig da jeg skulle til at skrive dette indlæg, at jeg næsten kun har billeder sammen med den skønne Betina, hvor der er filter på.

Nå men tilbage til indlægget. I går var jeg atter engang på Sjælland med Betina, og jeg er faktisk overrasket over, at turen slet ikke er så lang mere. Jeg ved ikke om det er fordi vi snakker meget, eller om turen i sig selv bare ikke er lang. – Jeg tror nærmere at det er det sidste. Det håber jeg ihvertfald hehe.

Da vi kom hjem fra Sjælland, havde vi en anelse travlt, da vi havde under én time til at gøre os klar og komme afsted igen. Vi skulle nemlig afsted med Betina’s forældre, og nogle venner til dem, til Kandis koncert. – Jeg ved stadigvæk ikke hvordan jeg skal forholde mig til det, haha. Men det viste sig dog at jeg, trods mine kun 22 år, bestemt ikke var den yngste der var til stede.

Jeg må dog bare endnu engang konkludere, at jeg altså bare ikke er til den slags musik. Men til trods for det, så var det uden tvivl en super hyggelig aften, hvor vi forinden koncerten også fik noget super godt mad. Maden bestod af en forret med Laksemousse, en hovedret med buffet med diverse salater, kartofler og kød, samt en dessert med kage, og frugt.

Vi tog dog rimelig tidligt hjem, da vi allerede tog hjem omkring midnat, men vi var simpelthen alle sammen så trætte. – Det er så her at jeg bestemt ikke skal klage, da jeg var den eneste, som ikke stod op kl. 4 om morgenen. Så jeg havde virkelig ingenting at være træt over, i forhold til de andre, haha.

I aften skal jeg med Betina og hendes bedre halvdel, samt hans datter, ud og spise,  så det kommer uden tvivl også til at blive hyggeligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Så er det snart forbi