DET ER BLEVET TID

DET ER BLEVET TID


Hej allesammen, og velkommen til bloggen.

Jeg føler at det er blevet tid til at lave en blog. Jeg har længe gået med tanken om det, men har endnu ikke følt, at jeg har haft noget oprigtigt at kunne skrive om regelmæssigt, men det er jeg helt sikker på at jeg har nu.

Bloggen her vil komme til at handle om mig selv,  min uddannelse, forhåbentlig fremtidige arbejde, mit nyopstartet vægttab og andre ting som jeg ellers foretager mig.  – Foruden det så vil jeg fast, hver d. 7 i måneden, komme til at skrive en klumme hos Nikki Lund. Den vil komme til at hedde “Ready, Set, Sara!”, og vil komme til at omhandle en livsstilændring, og hvordan det er at begynde at løbe for første gang.

Kort om mig; Jeg er en 22 årig kvinde fra Sønderjylland, som i øjeblikket studerer til Serviceøkonom i Esbjerg, hvilket jeg er færdig med i denne sommer. – Dertil går jeg med en lille drøm/tanke om at arbejde som bilsælger efterfølgende. Men hvorfor gør jeg egentligt det? Ærligtalt, så bunder det egentligt bare i, at jeg inden for det seneste års tid, har fået en rimelig stor interesse for biler. For så at udnytte dette til dets fulde, og bruge min uddannelse bare en lille smule, så har jeg valgt at satse efter en fremtid indenfor bilsælger branchen. Så kryds gerne fingre for mig. 🙂

Jeg håber at i vil give mig en chance, og følge med på bloggen.  – Ris og ros fremadrettet, vil blive modtaget med en virkelig stor kyshånd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DET ER BLEVET TID