Foråret og de sidste eksamener nærmer sig

En pause midt i eksamenslæsningen

Kender i det, hvor man føler at man har fortjent en pause fra noget, som man egentligt ikke rigtig er begyndt på endnu?

Det er ihvertfald sådan jeg har det lige nu, hvor jeg burde læse op til en stor eksamen som jeg har på fredag, men jeg finder på diverse oversprings handlinger. Der er ikke noget der er mere dumt, fordi hvem går det ud over i sidste ende? Mig selv selvfølgelig.

Jeg fandt den perfekte oversprings handling i går aftes, da min storebror spurgte om jeg ikke kom forbi til en enkelt Gin & Tonic. Ærligtalt så er jeg ikke vanvittig begejstret for G&T, men jeg må indrømme at den han lavede, den var fantastisk godt.

Det var i bund og grund super hyggeligt. Vi fik lige vendt verdens situationen over et glas Gin & Tonic, inden jeg skulle vende snuden hjemad igen. – I dag står den så på at læse op til eksamens, så jeg ikke kommer helt uforberedt haha.


FØLG MED PÅ: FACEBOOK | SE MERE PÅ: INSTAGRAM


You know the feeling when having to prepare for an exam, but you have a book full of excuses not to study and prepare?

That’s how I feel at the moment, and it’s also the reason to why I agreed to join my brother over a glass of Gin & Tonic last night. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Foråret og de sidste eksamener nærmer sig