Påskefrokoster - hvorfor?

Den hyggeligste lille tøsetur

I søndags var jeg på den hyggeligste “lille” tøsetur, med en super skøn veninde.

Hun skulle til sjælland for at aflevere hendes bonus datter, men hun orkede næsten ikke turen, bare ved tanken om at skulle køre den lange vej hjem igen. Så jeg vil næsten sige traditionen tro, så tilbød jeg at køre med. – Jeg har dog kun været med én gang før.

Omkring kl. 16 tog jeg ellers mit overtøj på, mine nye sko (som velogmærke ikke er super behagelige at have på, når de endnu ikke er “gået til”) og så med musik i ørene drog jeg afsted hen mod min veninde. – Dette i sig selv lyder næsten som en hel dagstur, men det tager altså kun små ti minutter at gå derhen, haha.

Da jeg ankom gik der ikke længe før turen gik til Næstved. Snakken gik hele tiden, og der var ikke den ting vi ikke fik snakket om, ja vi fik jo nærmest vendt hele verdens situationen, inden vi overhovedet nåede vores destination. Og ja, foruden det så skulle der da lige lidt ekstra sjov til også, hvor det denne gang gik ud over Snapchat.

Da vi havde fået afleveret lillepigen, gik turen ellers med det samme tilbage til sønderjylland igen. Dagen sluttede af med at vi lige sad hjemme hos min veninde og hendes mand i lidt tid, før jeg atter tog musik i ørene, og vendte snuden hjemad.

Alt i alt var det en super hyggelig dag, og hvor jeg med sikkerhed kan sige at det bestemt ikke bliver den sidste af slagsen.


FØLG MED PÅ FACEBOOK | SE OGSÅ MERE PÅ INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Påskefrokoster - hvorfor?