Den hyggeligste lille tøsetur

Vorherre til hest!

Om ikke andet så var det da ihvertfald mig til hest, haha.

I går var jeg med en veninde ude ved en af hendes heste, og vi havde på forhånd aftalt at jeg skulle ud og ride. Jeg har absolut intet i mod at være blandt heste, og gå rundt i en stald en hel dag. Faktisk så nyder jeg det! Men jeg må indrømme at, selvom jeg selv spurgte, så fandt jeg det utrolig nervepirrende at skulle ud og ride igen.

Jeg fik regnet med frem til, at sidst jeg rigtig var ude og ride, det var for små 11-12 år siden. Altså da jeg var omkring 10 år gammel! – Dengang stoppede jeg på grund af et styrt, fra en hest som jeg altid havde reddet på, og jeg kom desværre bare ikke i gang igen. – Mest grundet at jeg var bange for at ryge af igen.

Men i går fik jeg tvunget mig selv ud i det, og selvom det ikke varede super længe, så er jeg simpelthen så glad for at gøre det igen. Til trods for mine trætte krop i dag, og et stort blåt mærke på låret, efter manglende rutine ved nedstigning af hesten, haha.


FØLG MED PÅ: FACEBOOK | SE OGSÅ MERE PÅ: INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den hyggeligste lille tøsetur