Jeg var på kursus med PET

Mød mit nyeste crush

Kender i det, når man glæder sig enormt meget til én ting?
Det er jeg helt sikker på at i gør hvis i, ligesom jeg, er den månedlige modtager af en Goodiebox. – Og hvis i sågar også er en af de nye modtagere af Goodiebox Crush.

Til jer som ikke kender det, så er Goodiebox et helt genialt koncept, som gør at du som medlem, betaler 169 kroner i måneden, hvorefter du så modtager en box én gang i måneden, med diverse beautyprodukter i.

Lige denne måned, prøvede jeg så at købe Goodiebox’es nye koncept, nemlig Goodiebox Crush. Dette er en pakke, som udelukkende indeholder make-up.

Det foregår på helt samme måde til den normale Goodiebox, den eneste forskel er blot at denne modtager du “kun” én gang hver tredje måned. Du giver dertil også kun 99 kroner for en kasse.

De “normale” Goodiebox’es, indeholder alt fra serumer, make-up og til ansigtsmasker og hårkurer.  Som i kan se på billedet, så er der meget forskelligt, og lige dette er indholdet fra begge kasser. Altså både den normale Goodiebox og Goodiebox Crush.

OBS!
Dette er ikke(!) et sponsoreret indlæg, eller noget i den stil. Det er blot et indlæg omhandlende min begejstring omkring dette koncept.


FØLG MED PÅ FACEBOOK | FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg var på kursus med PET